Categories
Despre tutun

Daca fumezi de mult timp si ti-ai conturat un intreg ritual in jurul acestui obicei, este foarte probabil sa fi consolidat o legatura emotionala puternica fata de tipul de tutun pe care l-ai folosit in toti acesti ani, chiar si in cazul in care ai optat in permanenta pentru tigari preambalate. Tinand cont de acest factor, ne-am dorit sa iti putem oferi optiuni prin care sa redam toate aspectele care te leaga de acest sortiment, insa la o calitate distinctiva si mai multe posibilitati de personalizare. Iata ce face tutunul Dunhill firicel sa fie un soi atat de apreciat:

Este cultivat, recoltat si depozitat in conditii excelente

La fel ca toate soiurile firicel, tutunul Dunhill beneficiaza de un ritual de cultivare definitoriu pentru nevoile plantei, fiecare detaliu, de la soi, la clima, perioada de creste sau durata de fermentare fiind stabilit in functie de rezultatul final dorit, in asa fel incat intensitatea, aroma si nivelul de nicotina sa poata fi controlate.

Note de degustare speciale

Aroma tutunului Dunhill este complexa si sofisticata, intensa, dar totodata subtila, invaluindu-te intr-o combinatie de gusturi pe care nu le intalnesti la alt sortiment. Dunhill are un gust bogat, definitoriu, fiind o alegere tot mai des intalnita in cazul fumatorilor cunoscatori, cu experienta in spate, pentru care fumatul este mai mult decat un obicei, devenind parte din propria persoana, care ii defineste si care le ofera momente de relaxare bine meritate.

Dunhill iti permite sa personalizezi experienta

Daca in cazul tigarilor Dunhill poti doar sa ajustezi intensitatea urmand numarul inscriptionat pe pachet, in momentul in care alegi tutun Dunhill in vrac ai posibilitatea sa controlezi fiecare detaliu ce tine de tigara ta, in functie de preferintele de moment. De la faptul ca exista sortimente de tutun imbogatite cu note fine de vanilie, fructe sau alte arome, la controlarea intensitatii gustului si a concentratiei de nicotina prin dozarea eficienta a cantitatii folosite, fiecare alegere din ritualul de rulare iti permite sa te bucuri de noi experiente cu fiecare tigara realizata.

Te bucuri de particularitatile unei marci Premium

Dunhill este in momentul actual cea mai vanduta marca de tutun din intreaga lume, cu o istorie de peste 100 de ani, ceea ce ii ofera un loc aparte in industrie, reusind sa isi pastreze caracteristicile care au consacrat-o. Drept urmare, este o alegere inspirata daca iti doresti sa te bucuri de o experienta autentica si sa simti gustul unic care a transformat fumatul intr-un obicei atat de iubit in urma cu peste un secol.

Faci economii la bani, dar nu si la calitate

Dunhill in vrac este o alegere pentru cei care doresc sa se bucure de calitate, personalizare si traditie. Indiferent daca esti un cunoscator sau un incepator, merita sa incerci tutunul Dunhill si sa te bucuri de o experienta autentica si satisfacatoare.

Cu alte cuvinte, tutunul Dunhill in vrac de la Tutunel este optiunea ideala pentru cei care vor sa se bucure in continuare de intensitatea si gustul specifice acestui sortiment, insa intr-o forma imbunatatita, ce poate fi adaptata preferintelor proprii, fara compromisuri cu privire la calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii