Categories
Despre tutun

Aparut pentru prima data in 1950, tutunul Kent a inovat aceasta industrie, dat fiind faptul ca aducea o noua nota fumatului, mai delicata si mai rafinata, decat celelalte marci deja existente. Kent este si astazi una dintre cele mai apreciate variante de tutun din intreaga lume, fiind sinonim al calitatii si gustului subtil, dar bogat. Si pentru ca alegerea marcii iti poate influenta intreaga experienta de fumat, iata doar cateva dintre argumentele care te vor convinge ca merita sa incerci aceasta optiune:

Aroma distincta, definitorie

Pentru un fumator cu experienta este foarte usor de identificat si diferentiat tutunul Kent datorita aromei distincte care i-a si adus popularitatea. Gama Kent se remarca printr-un gust rafinat, intens, dar cu note subtile care transforma fiecare fum intr-o experienta distinctiva. Daca iti doresti sa te bucuri si de o varietate de arome definitorii, tutunul la galeata este alegerea ideala si unica, care iti permite in continuare sa ai parte de experiente personalizate, fara a incalca reglementarile legale curente.

Tutun vs. tigari ambalate

Desi Kent s-a remarcat prin tigarile clasice, preambalate, astazi tutunul se dovedeste a fi o optiune mult mai avantajoasa din diverse puncte de vedere, de la experienta si sanatate, la buget. Drept dovada sta faptul ca in momentul in care iti confectionezi tigara proprie decizi cu exactitate ce si cat folosesti in asa fel incat sa te bucuri de un ritual personalizat fara sa te expui substantelor nocive care se regasesc cu preponderenta in pachetele de tigari conventionale.

Calitate demna de un brand Premium

Cu o istorie impresionanta in spate si cu aprecieri din partea fumatorilor din toate partile lumii, Kent ramane o alegere clasica si deosebita, atribuita adesea fumatorilor care sunt in cautarea excelentei la cote inalte. Calitatea tutunului Kent este asigurata inca din momentul in care se decide plantarea semintei, mediul ales jucand un rol vital pentru felul in care se va dezvolta planta. Ulterior, modalitatea de culegere, transportul, optiunile de depozitare, timpul de fermentare, toate acestea influenteaza definitoriu rezultatul final si pot duce la crearea unui alt produs. Tocmai de aceea la Tutunel respectam cu strictete standardele de productie necesare pentru a garanta un produs de calitate superioara care se ridica la nivelul pe care aceasta marca l-a impus in mintea fumatorilor in tot acest timp, fara compromisuri si fara modificari neesentiale.

Este o alegere avantajoasa pentru buget

Chiar daca fumatul este considerat unul dintre cele mai scumpe vicii, poti ajunge sa faci economii considerabile, fara sa reduci cantitatea zilnica, daca alegi sa cumperi inteligent tutun de calitate. Optiunile la galeata te ajuta sa iti asiguri rezervele de care ai nevoie pentru o perioada indelungata de timp, putand opta pentru variante de la 200 g, pana la un kg, la preturi excelente. Asta inseamna ca cu banii pe care i-ai atribui tigarilor preambalate pentru o saptamana, spre exemplu, poti ajunge sa fumezi linistit mai bine de o luna si chiar sa te bucuri de o experienta mult mai placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii