Aspecte Generale

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la data achizitionarii, fara a fi necesara justificarea deciziei. Contravaloarea comenzii va este returnata in contul dumneavoastra, prin mandat postal sau prin curier.

Ca sa fie eligibile pentru retur, produsele trebuie sa se prezinte in acceasi stare si cantitate in care le-ati receptionat.  Nu se accepta returul pentru produse care prezinta urme de utilizare sau defecte produse din vina dumneavoastra.

Retur

In momentul in care produsele returnate au ajuns la noi si au fost verificate, va sunam.  Va anuntam ca am primit produsele si va aducem la cunostinta daca returul a fost aprobat sau respins.

Daca returul a fost acceptat, urmeaza sa va rambursam contravaloarea in termen de cel mult 30 de zile, prin transfer in cont bancar, mandat postal sau curier, la alegerea dumneavoastra. In cazul in care optati pentru transfer bancar, in momentul in care va efectuam transferul pentru contravaloarea returului, va trimitem si dovada platii pe Email sau Whatsapp.


Rambursarea banilor intarzie

Daca au trecut 30 de zile de la aprobarea returului si nu ati primit inca banii, in cazul transferului bancar, luati in prima faza legatura cu banca, cauza intarzierii poate fi un timp mai mare de procesare a platii. 

Daca nu acesta este motivul intarzierii, contactati-ne pe email la {tutunel.ro@gmail.com} sau prin telefon ori Whatsapp la numarul  0725731547 .

Livrarea returului

Contactati-ne inainte de a efectua un retur pentru a stabili impreuna cea mai buna metoda de a returna produsele si pentru a primi locatia de expediere.

Taxa de transport a returului este responsabilitatea dumneavoastra. Costurile cu transportul nu sunt returnabile. La restiuirea banilor, costul transportului va fi dedus din suma returnata. 

Nu putem garanta ca produsele returnate de dumneavoastra ajung la noi. Daca ati gresit datele de retur sau produsele nu ajung la noi din cauza transportatorului, este datoria dumneavoastra sa remediati greseala si sa contactati firma de curierat daca cazul.                              

Aveti nevoie de ajutor?

Contactati-ne la Adresa de Email tutunel.ro@gmail.com sau Telefon/Whatsapp 0725731547.